Shop Suggestion: plateau sneakers van de Asos

Ben jij nou nog op zoek naar te gekke sneakers die niemand anders heeft? Dan ben je op het goede adres, want deze sneakers zijn zeker een juweeltje die je moet hebben! We hebben het hier over de plateau sneakers van de Asos.

We weten dat Asos een grote collectie aan schoenen heeft en daar zitten ook altijd te gekke schoenen tussen die niet iedereen zal dragen. Plateau sneakers zijn ook zo’n item waar je durf voor moet hebben wil je ze dragen en je moet ze natuurlijk leuk vinden. Wij van de redactie zijn in ieder geval verliefd op deze pareltjes.

De schoenen zijn heel jaren 70 maar dat maakt ze juist zo leuk. De felle printjes en kleuren op de plateau sneakers van de Asos maken ze nog leuker dan ze al zijn. Het leven is veel te kort om saaie schoenen te dragen, dus draag plateau sneakers! Ben jij ook zo verliefd geworden op de onderstaande plateau sneakers van de Asos? Kijk dan snel even op de website en mocht je in het bezit zijn van het Glamour magazine van April, krijg je ook nog is 20% korting op deze juweeltjes! Shop till you drop girls!

 

Asos deadlift trainers €30,90

Asos deadlift trainers €30,90

 

 

Asos deadlift trainers €30,90

 

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *