Store fact: eerste twee BNN’ers H&M kunstproject bekend gemaakt

De eerste twee bekende Nederlanders van het kunstproject van H&M zijn bekend gemaakt. Eerder konden jullie op Oh My Fashion lezen dat de modeketen zich bezig gaat houden met een bijzonder kunstproject.

Het kunstproject van H&M ‘Concious New World’ is een internationaal project dat gaat over mode, kunst en duurzaamheid. In het kunstproject komen deze elementen samen. Aan dit project doen vijf kunstenaars mee waaraan 5 bekende vrouwelijke Nederlanders zijn gekoppeld. Eerder wilde de organisatie van het project de namen van de deelnemende kunstenaars en bekende vrouwelijke Nederlanders nog niet bekend maken.

Nu is het zover, de eerste twee vrouwen van het project ’Concious New World’ zijn bekend gemaakt. Actrices Victoria Koblenko en Sanne Vogel zijn de eerste twee deelnemers van het project. Victoria Koblenko en kunstenaar Cil Laurens kozen voor het thema ‘Educatie’. Met dit thema willen zij bijdragen aan de strijd tegen kinderarbeid.

Wil jij weten hoe de kunstwerken er uit komen te zien? Vanaf half april is de expositie te zien en vanaf 10 april komt H&M met een nieuwe collectie die is gemaakt van milieuvriendelijke materialen.  Wij zijn in ieder geval heel benieuwd naar dit waanzinnige project.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *