Shop Suggestion: Slip on sneakers met slangenprint

Ben jij nou nog opzoek naar te gekke sneakers? Hou jij van een slangenprintje? Of ben jij verliefd op de nieuwe trend van Slip on sneakers? Dan ben jij bij het goede artikel terecht gekomen! We hebben hier een paar prachtexemplaren van Slip on sneakers met een platform. Het toffe aan deze sneakers is ook de slangenprintdessin. Wij van de redactie zijn helemaal fan!

Deze prachtexemplaren zijn te koop bij de River Island. River Island staat altijd bekend om zijn wat gewaagdere stijl en deze slangenprint sneakers passen dan ook perfect bij de rest van de collectie van River Island. Dit zijn niet je dagelijkse schoenen, maar dit zijn schoenen voor mensen die graag wat anders willen dan de rest.

Ze vallen lekker op en staan perfect onder een skinny jeans of een leuke skater skirt. Je kan verschillende looks combineren met deze pareltjes. Je kan kiezen om je outfit rustig te houden en ze gewoon te combineren met een skinny jeans en een T-shirt, maar je kan er ook voor kiezen om iets gewaagder te kleden. Wat vinden jullie de leukste combinatie? En zijn jullie ook fan? Let us know!

River Island slip on flatform trainers €30,-

River Island slip on flatform trainers €30,-

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *