Shop Suggestion: tricot jurk met bloemen/tijgerprint

Ben jij nou nog op zoek naar een te gekke jurk? Of ben jij alvast voor de zomer aan het shoppen, maar wil je niet al te veel geld uitgeven? Dan hebben wij de ideale zomerse jurk voor je gevonden!

Deze jurk is een combinatie van een bloemenprintje met een tijgerprint best of both worlds! Het is een tricot jurkje van de H&M en zal zeker schattig staan met de komende zomerse dagen. Het is een simpel jurkje met een drukke print wat het weer erg leuk maakt.

Over combineren hoef je met dit pareltje ook geen zorgen te maken. Het is al een vrij drukke jurk dus de rest moet je rustig proberen te houden. Kies dus niet voor al te drukke sieraden en hou het zo min mogelijk. Kies voor wat zilvere armbanden of een simpel zilvere ketting, dat is al meer dan genoeg. Qua schoenen zou ik het in de kleuren houden die al in de jurk zitten.

Kies dus voor bruin/roze of zwart. Zwarte hakjes zullen er het leukst onder staan. Wij van de redactie zijn in ieder geval verliefd op dit tricot jurkje van de H&M. Jullie ook?!

Tricot jurkje H&M €9,95

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *