Pictures: Eva Hooft in een kleurige editorial voor Grazia

Wauw. Van deze kleurige foto’s worden we toch ontzettend vrolijk! De Groningse beauty Eva Hooft schittert in het april nummer van Grazia Nederland.

Eva is gehuld in felle kleuren, strip-iconen en vrolijke prints. Maakt niet uit hoe gek het dessin  is, Eva staat alles even prachtig. De vrolijke styling is verzorgd door Katelijne Verbruggen. Eva draagt outfits van onder andere Prada, Miu Miu en Chanel. Fashion fotograaf Shamila heet Eva gefotografeerd. En blijkbaar vond de Grazia dat Eva zo ontzettend prachtig op de foto’s stond, dat ze ook op de inhoudsopgave hebben gezet!

De 16 jarige Eva is hard op weg naar de top. Ze staat ingeschreven bij Tjarda Model Managament en ze heeft al ontzettend veel shows gelopen voor veel bekende merken. Ik ben helemaal weg van haar! Haar bruine lange lokken staan prachtig met de gekleurde outfits die ze aanheeft. Ik denk dat we nog verschrikkelijk veel gaan horen van deze beauty. Kijk hieronder naar de kleurige en funky foto’s van Eva Hooft in de Nederlandse Grazia!

 

 

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *