Midday Musthave: Polkadot jumpsuit van de Zara

Van de polkadot trend worden wij ontzettend vrolijk., een polkadot dessin pept jou outfit helemaal op. Menig celeb en fashionista’s zijn het al met me eens, de polkadot is hot!

Dit seizoen vinden we de polkadot op schoenen, spijkerbroeken, jurken, shorts, blouses en mijn favoriet. Op de jumpsuit!
Hieronder zie je een mooi exemplaar van de Zara. Een lange jumpsuit met dunne schouderbandjes en een prachtige open rug. De jumpsuit heeft een strik op de borst. Deze jumpsuit is perfect voor een mooie lente dag. Je kan hem op meerdere manieren combineren. Voor een casual look draag je hem met comfy slippers en een leuke zonnehoed. Voor een sexy en classy look kan je hem combineren met hoge killer heels een en mooie grote clutch.

Voor de meiden die denken dat ze net een dalmatier lijken in deze jumpsuit, geen probleem. Dan kan je ook gaan voor leuke gestippelde ballerina’s of een simpele gestippelde top. Of kies in de zomer voor een polkadot bikini! Super hot, en je weet zeker dat je meegaat met de laatste mode trends. Wat vinden jullie van deze té gekke jumpsuit?

 

29.95

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *