Night Musthave: Bloemen sieraden trend

Bloemetjes hier en bloemetjes daar. Bloemen verschijnen steeds vaker in het modebeeld en het hoeft niet alleen kledingitems te zijn. Je sieraden kunnen ook een enorme boost krijgen door bloemen te dragen als ketting of als oorbellen.

The Statement kettingen zijn nog steeds populair en hier zijn de nodige variaties op te vinden. Het hoeft niet langer allemaal groot en uitbundig te zijn met de nodige spikes en kraaltjes, maar het kan ook simpeler door verschillende bloemensoorten op een ketting te plaatsen. De bloemen trend zal nog wel even aanhouden deze zomer en lente en daarom is het dan ook het beste om er maar gewoon in mee te gaan. Bloemenprints zijn allang niet tuttig meer en dat bewijzen de nodige bloemensieraden.

Het geeft ook de nodige lente/zomer sfeer aan je collectie en het valt gemakkelijk te combineren met de pastel tinten die weer terug komen. Ben jij nou ook benieuwd over welke bloemen collectie we het hebben en wil je er graag een paar aanschaffen? Zoek dan niet langer, want wij van de redactie hebben wat bloemen items voor je op een rijtje gezet. Have fun and flower power!

River Island €25,-

River Island €10,-

 

River Island €10,-

River Island €20.-

River Island €20.-

River Island €20,-

River Island €26.-

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *