Shop Suggestion: 3x leuke denim outfits van Supertrash

Denim is een trend dat nooit, maar dan ook nooit uit het modebeeld zal verdwijnen. Al honderden jaren dragen mensen denim, en ik weet zeker dat deze trend nog lang niet zal vervagen.

Ik denk dat iedereen wel weet hoe je een denim item kan combineren, eigenlijk kan je denim met alles combineren. Neem bijvoorbeeld een spijkerbroek. Ik durf te wedden dat iedereen er een in haar kast heeft, en ik weet zeker dat jullie allemaal weten hoe je een spijkerbroek moet combineren. Voor de meiden die het soms lastig vinden om een denim item te combineren, heb ik hier beneden een aantal super leuke voorbeeldjes.

Op de eerste foto zie je een normale skinny jeans. Combineer hem met een leuke grafisch geprinte top en een een edgy ketting. Aan je voeten trek je stoere boots en vergeet niet om je nagels te lakken! Op de tweede foto zie je een leuke comfy outfit. Combineer een korte denim jack met een beige kleurige short en aan je voeten leuke sandaaltjes. Deze outfit is perfect voor een dagje lekker luieren met je hubby. De laatste outfit is mijn favoriet! Een denim jumpsuit gecombineerd met een donkerblauwe hoed, en bijpassende hoog gehakte schoenen. Om je outfit af te maken een grote zwarte shopper! Welke outfit is jou favoriet?

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *