Shop Suggestion: De leukste items van Lefties

Voor de gene die de winkel Lefties nog niet kennen, hier een kleine introductie. Lefties is een Spaanse winkelketen dat de verouderde items van de Zara krijgt en die weer verkoopt voor een ontzettend lage prijs! (primark prijzen) En daar worden wij natuurlijk allemaal blij van.

Lefties heeft gelukkig een online shop, zodat we niet telkens helemaal naar Spanje moeten voor onze aankopen. Tegenwoordig word er ontzettend veel reclame gemaakt voor Lefties, ze willen zoveel mogelijk klanten aantrekken. En dat lukt ze behoorlijk goed. Als ik naar de kleding kijk, zie ik absoluut geen ‘afdankertjes’ van de Zara, maar gewoon super hippe kleding!
Hier onder zie je een paar prachtige looks van het Spaanse merk. Op de eerste foto zie je een kleurig bloemenjumpsuit, voor maar €12,99! In alle looks zit wel een bloemetje verwerkt. Als je kijkt naar de tweede foto zie je een dromerige, zwierige bloemenjurk. Perfect voor een festival! De derde foto is misschien wel mijn favoriet, een delfstblauwe korte jumpsuit met een beetje gaas erin verwerkt. Daaronder zie je nog een oversized bloemenvest, bloemenjasjes en een gestreept jasje. Shop snel jou look op www.lefties.com!

 

12,99 € www.lefties.com

19,99 € www.lefties.com€17,99 www.lefties.com€12,99  www.lefties.com
€ 9,99 www.lefties.com

 

 

€ 25,99 www.lefties.com

 

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *