Wait What: Angelia Jolie, Stella McCartney en Disney ontwerpen kinderkleding lijn

Actrice Angelina Jolie, ontwerpster Stella McCartney en Filmmaatschappij Disney zijn bezig met het ontwerpen van een kinderkleding lijn, geïnspireerd op de nieuwe film Maleficent!

Maleficent is een nieuwe Disney Film dat een vernieuwde versie van Doornroosje verteld. Het verhaal gaat over Maleficent (Angelina Jolie), de gehoorde boosdoener die uit is op wraak. De 15 jarige actrice Elle Fanning is te zien als prinses Aurora.

De collectie zal geheel geinspireerd zijn op de Disney film. De collectie heet: Maleficent by Stella McCartney Kids. En de collectie bestaat uit sandalen, prinsessenjurken, T-shirts, sneakers en accessoires. De doelgroep van de collectie zijn jongens en meisjes van vier tot veertien jaar oud.

Stella McCartney is heel erg enthaustiast over samenwerking met Angelina Jolie en Dinsey “Ik was altijd al een fan van Disney, net als mijn moeder, en keek als kind naar al hun films”, zegt McCartney. “Toen Angelina Jolie me vroeg om de set te bezoeken heb ik geen moment getwijfeld. De film is donker en soms heel eng, maar tegelijkertijd visueel heel interessant.

10 procent van de opbrengst die word verkocht via de boetieks van McCartney, zal worden gedoneerd naar SOS kinderdorpen. Zie hier onder twee items uit de collectie.

 

 

 

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *