Fashion item: Summer Saloon houten zonnebril

Het zijn nog gure dagen maar het beloofd deze zomer weer een knallende zomer te worden met een aantal nieuwe trending fashion items. Vandaag willen we er vast één aan je presenteren, de houten zonnebril: Summer Saloon met groene olie glazen.

De houten zonnebrillen zijn het helemaal deze zomer en je zult ze vast vaak gaan zien. Misschien dat je er vorig jaar al een keer mee in aanraking bent gekomen aangezien ze toen ook al verkrijgbaar waren via een aantal online webwinkels.

Waar ze vorig jaar nog relatief lastig te krijgen waren kun je ze nu online op meerdere plekken bestellen. Vandaag lichten we het model uit van het merk WoodWest, een fris en hip merk met hoogwaardige houten zonnebrillen. Ze zijn zelfs één van de goedkoopste uit de markt en leveren houten brillen waar je (niet overdreven) jaren mee vooruit kunt!

Houten zonnebril, meer klasse bestaat niet!

Hoe vet is dat? Een zonnebril puur gemaakt van hout, nouja, meer van bamboe want het is eigenlijk een bamboe zonnebril. Omdat bamboe sneller groeit en een stevig materiaal is hebben ze bij WoodWest gekozen voor een bamboe variant, dit is milieuvriendelijker en uiteindelijk beter voor je portomonnee!

De houten zonnebrillen hebben geweldige klasse en je krijgt er gegarandeerd een aantal complimentjes over zodra je de zonnebril op vakantie of op strand draagt.

Ben jij er al klaar voor om de trend te zetten in jou kennissenkring?

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *