YSL Black Opium

Na Shanghai, New York, Londen en Parijs is nu Amsterdam aan de beurt. Iedereen heeft het erover en is zowat verslaafd aan de geur.

Yves Saint Laurent is onlangs met een nieuwe geur uitgekomen: Black Opium. En dat nog wel met behulp van ene Monsieur Black…

Deze Monsieur Black komt naar de hele wereld te hebben afgereisd voor de promotie, ook naar onze hoofdstad. De geur gaat om het nachtleven,dus Meneer Zwart kan Amsterdam natuurlijk niet overslaan. YSL verovert hiermee zowat de hel wereld.

De geur zelf is een verleidelijke en mysterieuze geur zoals Monsieur Black himself zegt. De geur is gehuld in een gitzwarte flacon bezaaid met zwarte glitters. Heel chique en met een vleugje rock-n-roll, just like the Yves. De tonen die we kunnen ruien zijn combinaties van koffie, vanille, oranjebloesem, roze peper, jasmijn, patchouli en cederhout. Het gezicht van deze geur is de muze van Monsieur Black Edie Campbell. Black Opium is vanaf deze maand te verkrijgen bij Douglas vanaf €56.

Monsieur Black organiseert ter ere van deze high class geur een feestje. En jij kan erbij zijn. Het één van meest exclusieve feesten van dit jaar. De datum en de locatie zijn alleen nog niet bekend, top secret dingen. Volgens Meneer belooft het een avond te worden om nooit meer te vergeten. Een plekje op de Blacklist krijg je niet zomaar, dat moet je verdienen. Dus…

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *