Michiel Huisman voor Chanel nr.5

We kennen de meer dan welbekende geur van Chanel: Nr. 5. Een tijdje geleden is het alweer dat we dit spotje op tv zagen met Brad Pitt in de hoofdrol. Hij was de eerste mannelijke persoon die in een vrouwelijke reclame de hoofdrol had. En dat heeft hij meer dan goed gedaan. Wat een man!

Maar nu is het tijd voor een nieuw gezicht. Brad Pitt z’n opvolger zal de Nederlandse acteur Michiel Huisman zijn. Ja, een Nederlander voor als gezicht voor Chanel. Wauw! Een keer geen Keira Knightley of Audrey Tautou.

Huisman is niet voor het eerst te zien op tv. Hij is namelijk al acteur in de oh-zo-spannende-en-verslavende Amerikaanse fantasie/drama serie Game of Thrones. Deze hot van een serie blijft maar doorgaan en is niet van buis weg te denken. Straks zien we onze eigen Michiel ook nog eens in de reclame. Want hij is absoluut niet verkeerd…

De acteur zal samen met de Braziliaanse Gisele Bündchen te zien zijn in de campagne voor Chanel. Deze twee zijn al eerder samen gespot wat nu een heuse Chanel set bleek te zijn.

Deze campagne kunnen wij eind deze maand, begin volgende maand gaan verwachten. Inclusief reclame voor op tv. Wij kunnen in ieder geval niet wachten om Michiel te zien schitteren als tweede man voor Chanel nr.5!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *