5x Elie Saab Spring/Summer 2015

Elie Saab heeft tijdens de Paris Fashion Week weer zijn nieuwste, prachtige creaties getoond. Deze keer was de collectie geïnspireerd door de zee.

Elie Saab, een designer die altijd met mooie kledingstukken komt. We zijn nog steeds helemaal in de ban van de Fall/Winter collectie. Hij overdondert ons nu weer met de nieuwe Spring/Summer collectie voor volgend jaar. Deze keer is de collectie geïnspireerd door de zee. Hij heeft gebruik gemaakt van (weer) ombre effecten, water printen en vis motieven. Zijden jurken, kledingstukken gemaakt van kant en pantalons voegen een soort 70′s vibe toe aan de collectie. Zelfs de accessoires voor de collectie zijn allemaal in het thema van de zee. Groene of blauw hakken en tassen die als decoratie bubbels en vissen hebben.

Wat deze collectie en show nog dat extra tintje geeft is de manier waarop de catwalk is opgezet. De catwalk heeft een weerspiegeling waardoor  de lichten die erachter schijnen erg mooi op uitkomen. De lichten zijn natuurlijk in het groen, blauw en rode tinten.

Elie is al sinds zijn negende levensjaar bezig met kleding ontwerpen. Hij is er nooit voor naar school gegaan, maar heeft alles zelf geleerd. Vroeger maakte hij altijd kleding voor zijn zussen. Hij verkocht toen de jurken aan de vrouwen in zijn buurt.

Hieronder hebben we de 5 mooiste outfits voor jullie op een rijtje gezet.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *